Monday, 14 March 2011

Support Japan


Support Japan by makeing a donation! I myself gave an donation via paypal to Globalgiving, 100% all donations for Japan.

link here:

keikk had this link to get some advices what's beneficial donating:

Japan in thoughts, people be safe!

4 comments:

 1. thank you for praying for us. I appreciate you.

  ReplyDelete
 2. You are mostly welcome! be safe!

  ReplyDelete
 3. Miks ihmeessä ne rahat pitää lähettää Amerikkaan, ite kyllä mieluummin lahjotan Suomen punaiselle ristille joka siirtää ne Japaniin =)

  Jos sama olis sattunut vaikkapa Intiassa, ei kukaan olis nostanut tällästä äläkkää...

  ReplyDelete
 4. Anonyymi: Jos tuon toisen linkin katsoit niin on tuo globalgiving tolla listalla jotka sielä on auttamassa ja onko suomen punanen risti mukana noissa lahjotuksissa?

  Onhan sitä nostettu vaikka mistä kuten vaikka se haitin juttu ja sillon ne tornadot siäl amerikassa ja tsunami sillon thaimaassa, mut tää tuntuu varmaa sit isommalta äläkältä kun löytyy varmaa enemmän ihmisiä jotka kokee japanin ittellee lähemmäks kun esim Intian..:P

  Ja onhan tuala ny tapahtunukki aika paljo sen järistyksen jälkee just toi ydinvoimala, tsunami sit viäl se tulivuori ja isoja jälki järistyksiä tiedossa..:P

  Ja hyvähän se vaan on jos ihmiset on valmiita auttamaa, ei sitä tartte mun mielestä lähtee erittelee et kuka on tekopyhä ja kuka ei pää asiahan se on et apu menee perille oli se sitte maa mikä hyvänsä jos joku iso katastrofi on ollu..

  ReplyDelete